Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Oddzialywanie mieszanych kultur bakterii fermentacji propionowej i mlekowej na grzyby patogeniczne

Tytuł:
Oddzialywanie mieszanych kultur bakterii fermentacji propionowej i mlekowej na grzyby patogeniczne
Impact of mixed bacterial cultures of propionic and lactic fermentation on pathogenic fungi
Autorzy:
Gwiazdowski R.
Gwiazdowska D.
Tematy:
aktywnosc grzybobojcza
bakterie fermentacji propionowej
bakterie kwasu mlekowego
fungicidal activity
propionic fermentation
bacterial culture
lactic acid bacteria
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies