Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stosowanie aromatow do zywnosci w swietle wymagan krajowego ustawodawstwa oraz przepisow Unii Europejskiej [2]

W artykule omówiono przepisy Unii Europejskiej dotyczące aromatów przeznaczonych do żywności. Przedstawiono zmiany krajowego ustawodawstwa w zakresie aromatów, wynikające z harmonizacji polskiego prawa z przepisami UE.

European Union s regulations relating to flavourings for use in foodstuffs are discussed. The changes of Polish legislation concerning flavourings, as a result of harmonisation of Polish law with EU 's regulations, are presented.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies