Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mieszanie zageszczonych sokow owocowych. Cz.I. Proces mieszania - aktualne wymagania i sposoby realizacji

W artykule przeanalizowano stosowane dotychczas metody mieszania zagęszczonych soków owocowych i dokonano oceny ich jakości. Przedyskutowano możliwości wprowadzenia automatyzacji oraz kontroli procesu w mieszalnikach.

The actual methods of mixing of the concentrated fruit juices have been discussed and the quality evaluation has been done. The possibility to introduce automatisation and the process control in the mixing tanks has been discussed.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies