Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Phenolics in apples and processed apple products

Tytuł:
Phenolics in apples and processed apple products
Zwiazki fenolowe w jablkach i przetworach z jablek
Autorzy:
Markowski J.
Kolodziejczyk K.
Krol B.
Plocharski W.
Rutkowski K.
Tematy:
antioxidant constituent
processed apple product
apple
clear juice
apple product
cloudy juice
phenolics
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies