Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Determination of nitrite and nitrate in meat products after enzymatic reduction of nitrate

Tytuł:
Determination of nitrite and nitrate in meat products after enzymatic reduction of nitrate
Oznaczanie zaotynow i azotanow w produktach miesnych po enzymatycznej redukcji azotanow
Autorzy:
Klossowska B.
Tematy:
przetwory miesne
azotany
analiza zywnosci
oznaczanie
redukcja enzymatyczna
azotyny
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies