Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Identyfikacja bakterii fermentacji mlekowej przy wykorzystaniu spektroskopii FTIR i analizy chemometrycznej

Tytuł:
Identyfikacja bakterii fermentacji mlekowej przy wykorzystaniu spektroskopii FTIR i analizy chemometrycznej
Autorzy:
Dziuba B.
Tematy:
spektroskopia FTIR
sieci neuronowe sztuczne
mikroorganizmy
oznaczanie
identyfikacja
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies