Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fattening results and carcass dressing percentage of Polish crossbreds as compared with hybrids orginated from Pic-Camborough boars

Tytuł:
Fattening results and carcass dressing percentage of Polish crossbreds as compared with hybrids orginated from Pic-Camborough boars
Autorzy:
Jarczyk A.
Karpiesiuk K.
Wozniak M.
Winiarski Z.
Tematy:
crossbred boar
pig
breeding value
fattening
boar
animal breeding
hybrid
carcass
native breed
productivity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies