Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw dodatku orzecha wloskiego na jakosc modelowej homogenizowanej kielbasy z miesa kurczat

Tytuł:
Wplyw dodatku orzecha wloskiego na jakosc modelowej homogenizowanej kielbasy z miesa kurczat
Effect of addition of walnut on the quality of model homogenized sausage from chicken meat
Autorzy:
Cegielka A.
Kwapisz I.
Tematy:
przetworstwo miesa
wedliny
kielbasy drobiowe
mieso drobiowe
kielbasy homogenizowane
farsze miesne
dodatki do zywnosci
orzechy wloskie
jakosc
przetwory miesne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies