Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fattening performance and carcass meatiness in PI x [PLW x PL] pigs fed mixtures with different protein levels

Tytuł:
Fattening performance and carcass meatiness in PI x [PLW x PL] pigs fed mixtures with different protein levels
Autorzy:
Frankiewicz A.
Urbaniak M.
Lyczynski A.
Przybecka I.
Skrzypczak I.
Tematy:
pig
protein level
fattening pig
meat
meatiness
fattening performance
carcass
amino acid
animal nutrition
fat content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies