Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zdolnosc eliminowania wolnych rodnikow przez ekstrakty uzyskane z frakcji mlynarskich ziarna nieoplewionych i oplewionych form jeczmienia i owsa

Tytuł:
Zdolnosc eliminowania wolnych rodnikow przez ekstrakty uzyskane z frakcji mlynarskich ziarna nieoplewionych i oplewionych form jeczmienia i owsa
Total phenolics content and free radical scavenging activity in milling fractions of barley and oat grain [naked and covered forms]
Autorzy:
Woloch R.
Tematy:
jeczmien
jeczmien nagoziarnisty
eliminacja
owies
ekstrakty
konferencje
polifenole
ziarno
owies nagoziarnisty
Krakow konferencja
wolne rodniki
zywienie czlowieka
barley
naked barley
free radical scavenging
oat
extract
conference
polyphenol
grain
naked oat
Krakow conference
free radical
human nutrition
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies