Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Rozwoj przetworni przydomowych w Polsce

Tytuł:
Rozwoj przetworni przydomowych w Polsce
Home producers activities and their development in Poland
Autorzy:
Bogucki J.
Tematy:
przetworstwo zywnosci
zywnosc ekologiczna
wies
gospodarstwa domowe
Polska
potrawy regionalne
przetwornie przydomowe
gospodarstwa agroturystyczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Celem niniejszego artykułu jest próba przedstawienia rozwoju przetwórni przydomowych na wsi polskiej. Wytwarzane na bazie ekologicznych surowców i unikalnych receptur produkty mogą stanowić dodatkowe źródło dochodu polskich rolników, -wypełniać nisze rynkowe w zakresie zdrowej żywności na polskim rynku żywnościowym i -wspomagać aktywizację agroturystyczną.

The aim of this paper is to show the role of home produce­r's activities in Poland. Goods produced -with ecological raw materials and unique recipes may give other revenue to Polish farmers and cover niche market in Polish food market.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies