Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena przydatnosci mieszanki fosforanowej o nowym skladzie, w produkcji wedzonki

Tytuł:
Ocena przydatnosci mieszanki fosforanowej o nowym skladzie, w produkcji wedzonki
Evaluation of the suitability of phosphate preparation with a new composition in smoked meat product processing
Autorzy:
Makala H.
Moch P.
Olkiewicz M.
Cichy B.
Tematy:
mieszanki fosforanowe
wedzonki
przepisy prawne
fosforany
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
ocena sensoryczna
produkcja
dodatki dopuszczalne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies