Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Variation of phenolic acids from herb and roots of Salsola kali L.

Qualitative and quantitative analysis of phenolic acids present as free and liberated from their conjunction with sugars and alcohols after hydrolysis in Salsola kali L was done, together with comparison of their content in roots and herb. Analysis was conducted by 2D-TLC and HPLC methods. Eleven phenolic acids were identified such as: protocatechuic, caffeic, gentisic, p-coumaric, p-hydroxybenzoic, p-hydroxyphenylacetic, syryngic, vanillic, ferulic, α- and ß-resorcylic. Differences in composition of fraction of free phenolic acids and those liberated after hydrolysis were noticed. The amount of individual compounds were in the range between 0.10±0.04 mg/100 g of dry weight for p-OH-benzoic acid and 6.40±1.75 mg/100 g of dry weight for ferulic acid.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies