Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakosc wieprzowiny i metody jej doskonalenia. Cz. I. Stan jakosciowy surowca wieprzowego w zakresie umiesnienia oraz jakosc miesa i jej odchylenia

Tytuł:
Jakosc wieprzowiny i metody jej doskonalenia. Cz. I. Stan jakosciowy surowca wieprzowego w zakresie umiesnienia oraz jakosc miesa i jej odchylenia
Autorzy:
Kocwin-Podsiadla M.
Krzecio E.
Tematy:
wady miesa
wartosc rzezna
mieso PSE
mieso wieprzowe
mieso RSE
jakosc
umiesnienie
zywiec wieprzowy
miesnosc
zwierzeta rzezne
mieso DFD
mieso kwasne
tuczniki
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies