Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of impedimetry for microbiological risk assessment in food

Tytuł:
Application of impedimetry for microbiological risk assessment in food
Zastosowanie impedymetrii w szacowaniu ryzyka mikrobiologicznego produktow
Autorzy:
Kowalik J.
Tarczynska A.
Ziajka S.
Tematy:
application
impedimetry
microbiological risk
risk assessment
food
food analysis
microbiological analysis
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies