Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of natural fat addition on changes in the weight and sensory quality of horsemeat frozen according to different methods

Tytuł:
Effect of natural fat addition on changes in the weight and sensory quality of horsemeat frozen according to different methods
Wplyw dodatku tluszczu naturalnego na zmiany masy i jakosc sensoryczna miesa konskiego zamrazanego roznymi metodami
Autorzy:
Kondratowicz J.
Tematy:
fat
addition
qualitative change
meat weight
sensory quality
horse meat
freezing method
different method
weight change
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies