Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw procesow biologicznych na aktywnosc antyoksydacyjna wybranych nasion roslin straczkowych

Tytuł:
Wplyw procesow biologicznych na aktywnosc antyoksydacyjna wybranych nasion roslin straczkowych
The effect of biological processes on the antioxidant activity of the selected legume seeds
Autorzy:
Gumienna M.
Czarnecka M.
Czarnecki Z.
Tematy:
kielkowanie
fermentacja mlekowa
nasiona
rosliny straczkowe
procesy biologiczne
polifenole
aktywnosc przeciwutleniajaca
germination
lactic fermentation
seed
leguminous plant
biological process
polyphenol
antioxidative activity
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies