Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw zawartosci izomerow trans na zmiany chemiczne zachodzace w tluszczach podczas wypieku ciastek francuskich

Tytuł:
Wplyw zawartosci izomerow trans na zmiany chemiczne zachodzace w tluszczach podczas wypieku ciastek francuskich
The influence of isomers trans content on chemical changes in fats during baking of puff-pastry
Autorzy:
Zbikowska A.
Krygier K.
Rutkowska J.
Tematy:
wypiek
ciastkarstwo
wysokie temperatury
ciastka francuskie
kwasy tluszczowe
zmiany chemiczne
tluszcze
liczba nadtlenkowa
izomery trans
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies