Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie surfaktantow do budowy czujnikow do oznaczania sacharyny w napojach

Tytuł:
Zastosowanie surfaktantow do budowy czujnikow do oznaczania sacharyny w napojach
Application of surfactants in preparation of electrochemical sensors for saccharine determination in soft drinks
Autorzy:
Lukaszczyk E.
Zielinski R.
Tematy:
sacharyna
napoje
zywienie racjonalne
sacharynian sodu
oznaczanie
surfaktanty kationowe
srodki slodzace
zywienie czlowieka
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies