Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pszenzyto - nowy surowiec dla przetworstwa spozywczego

Triticale is a corn plant entirely breeded by man. It joins the characteristic features of wheat and rye. Interest has grown in cultivation of triticale because of its potential productivity, resistance to diseases, low soil and fertilizing requirements, high nutritive quality of grain. High nutritive quality of triticale grain was the reason, why triticale was recognized as an excellent fodder for animals. At the same time the possibility of triticale utilization for food technological purposes had not been seen. Despite of some unfavourable opinions about triticale, the farmers, breeders and food technologists are becoming more and more interested in technological utilization of this corn plant. In many research centres the possibilities of using triticale to technological purposes, mainly in milling, baking and related branches, were intensively studied. Conclusions of the research indicated that new, atractive products can be introduced to the food market.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies