Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw metod chlodzenia na stopien zanieczyszczenia tuszek drobiowych bakteriami rodzaju Campylobacter

Tytuł:
Wplyw metod chlodzenia na stopien zanieczyszczenia tuszek drobiowych bakteriami rodzaju Campylobacter
Influence of chilling method on contaminations level of poultry carcasses by Campylobacter
Autorzy:
Wysok B.
Uradzinski J.
Gomolka-Pawlicka M.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies