Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Proby wykorzystania soku ziemniaczanego w produkcji drozdzy piekarskich

Tytuł:
Proby wykorzystania soku ziemniaczanego w produkcji drozdzy piekarskich
Autorzy:
Kosiek E.
Tematy:
hodowla mikroorganizmow
drozdze piekarskie
przemysl spozywczy
ziemniaki
piekarstwo
przemysl ziemniaczany
sok ziemniaczany
produkcja
drozdze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies