Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Utlenianie lipidow w wyrobach z rozdrobnionego miesa drobiowego ogrzewanych roznymi metodami i przechowywanych w warunkach chlodniczych

Tytuł:
Utlenianie lipidow w wyrobach z rozdrobnionego miesa drobiowego ogrzewanych roznymi metodami i przechowywanych w warunkach chlodniczych
Autorzy:
Pikul J.
Tematy:
przetwory miesne
ogrzewanie
mieso rozdrobnione
utlenianie
przechowywanie
obrobka termiczna
lipidy
mieso drobiowe
chlodnictwo
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies