Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Dodatek maki zytniej modyfikowanej przez obrobke cierna do ciasta zytniego poprawia niektore cechy pieczywa

Tytuł:
Dodatek maki zytniej modyfikowanej przez obrobke cierna do ciasta zytniego poprawia niektore cechy pieczywa
Autorzy:
Jurga R.
Tematy:
modyfikacja maki
dodatki do zywnosci
ciasto zytnie
przetwory zbozowe
piekarstwo
polepszanie jakosci
pieczywo zytnie
przetworstwo zbozowe
obrobka cierna
jakosc
maka zytnia
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies