Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The influence of calcium and magnesium added to food on the content of calcium, magnesium, potassium, sodium and phosphorus in liver, kidneys and uropygial gland of Japanese quails [Coturnix coturnix japonica]

Tytuł:
The influence of calcium and magnesium added to food on the content of calcium, magnesium, potassium, sodium and phosphorus in liver, kidneys and uropygial gland of Japanese quails [Coturnix coturnix japonica]
Autorzy:
Leznicka B.
Tematy:
magnesium
potassium content
organ
bird sex
food
phosphorus content
food preference
magnesium content
calcium content
sodium content
calcium
Coturnix coturnix japonica
Japanese quail
kidney
liver
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies