Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of replacement of meat by the CC400 protein preparation and fat - by wheat fibre on rheological properties of meat fillings

Tytuł:
Effect of replacement of meat by the CC400 protein preparation and fat - by wheat fibre on rheological properties of meat fillings
Autorzy:
Rezler R.
Baranowska H.M.
Poliszko S.
Dolata W.
Piotrowska E.
Tematy:
wheat fibre
rheology
protein preparation
fat
rheological property
meat
replacement
CC 400 preparation
water
meat filling
fibre
meat product
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies