Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nowe szczepy drozdzy piekarskich otrzymane metodami inzynierii komorkowej w praktyce produkcyjnej polskich drozdzowni

Tytuł:
Nowe szczepy drozdzy piekarskich otrzymane metodami inzynierii komorkowej w praktyce produkcyjnej polskich drozdzowni
Autorzy:
Stecka K.
Piasecka-Jozwiak K.
Tematy:
szczepy drozdzy
aktywnosc fermentacyjna
drozdze piekarskie
ocena jakosci
wartosc biotechnologiczna
drozdzownie
modyfikacja genetyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
W artykule przedstawiono badania dotyczące doboru i oceny szczepów drożdży piekarskich uzyskanych metodą fuzji protoplastów.

The research on the selection and evaluation of baker's yeast tribes obtained using the method of the protoplastfusion.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies