Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

II Miedzynarodowa Konferencja "Rola klasyfikacji EUROP jako czynnika poprawy jakosci surowca wieprzowego". Czesc II. Genetyczne czynniki ksztaltowania miesnosci swin i jakosci miesa

Tytuł:
II Miedzynarodowa Konferencja "Rola klasyfikacji EUROP jako czynnika poprawy jakosci surowca wieprzowego". Czesc II. Genetyczne czynniki ksztaltowania miesnosci swin i jakosci miesa
Autorzy:
Borzuta K.
Tematy:
uwarunkowania genetyczne
miesnosc
trzoda chlewna
masa tuszy
mieso wieprzowe
czynniki genetyczne
jakosc
gen RN
gen HAL
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies