Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw temperatury na aktywnosc lipolityczna, proteolityczna i amylolityczna szczepow Thermomyces lanuginosus wyizolowanych z surowego ziarna kawy

Tytuł:
Wplyw temperatury na aktywnosc lipolityczna, proteolityczna i amylolityczna szczepow Thermomyces lanuginosus wyizolowanych z surowego ziarna kawy
The effect of temperature on lipolytic, proteolytic and amylolytic activities of the Thermomyces lanuginosus strains isolated from raw coffee beans
Autorzy:
Janda K.
Ulfig K.
Tematy:
temperatura
aktywnosc proteolityczna
aktywnosc lipolityczna
aktywnosc amylolityczna
grzyby termofilne
Thermomyces lanuginosus
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies