Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aspekty technologiczne zamrazania pomidorow przy uzyciu skroplonego azotu

Tytuł:
Aspekty technologiczne zamrazania pomidorow przy uzyciu skroplonego azotu
Autorzy:
Kondratowicz J.
Tematy:
owoce krojone
pomidory
przechowywanie
ubytek masy
ciekly azot
uszkodzenia mechaniczne
zamrazanie
owoce cale
mrozenie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies