Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of feed supplementation with the purple coneflower [Echinacea purpurea] extract on fatty acid profile and quality of pig meat

Tytuł:
Effect of feed supplementation with the purple coneflower [Echinacea purpurea] extract on fatty acid profile and quality of pig meat
Wplyw dodatku do paszy ekstraktu z jezowki [Echinacea purpurea] na profil kwasow tluszczowych i jakosc miesa tucznikow
Autorzy:
Hanczakowska E.
Swiatkiewicz M.
Tematy:
herb extract
plant extract
Echinacea purpurea
pig meat
purple coneflower
pig
extract
animal feeding
fatty acid profile
meat quality
feed supplementation
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies