Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of sodium bicarbonate on rumen fermentation and structural carbohydrate degradability

Tytuł:
Effect of sodium bicarbonate on rumen fermentation and structural carbohydrate degradability
Wplyw kwasnego weglanu sodu na wskazniki fermentacji zwaczowej oraz rozklad weglowodanow strukturalnych w zwaczu
Autorzy:
Nowak W.
Wylegala S.
Kusnierek S.
Kruczynska H.
Tematy:
sodium bicarbonate
rumen fermentation
structural carbohydrate degradability
carbohydrate degradability
ruminal degradability
buffer
cellulose
straw
degradability
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies