Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw predkosci zamrazania i okresu skladowania na jakosc chleba razowego z dodatkiem liweksu

Tytuł:
Wplyw predkosci zamrazania i okresu skladowania na jakosc chleba razowego z dodatkiem liweksu
Autorzy:
Fik M.
Celej A.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
przemysl spozywczy
chleb razowy
piekarstwo
pieczywo
czerstwienie pieczywa
zamrazanie
jakosc
chleb
chlodnictwo
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies