Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hotele - wymagania co do wyposazenia, kwalifikacji personelu oraz zakresu swiadczonych uslug, w tym uslug gastronomicznych. Czesc II

Tytuł:
Hotele - wymagania co do wyposazenia, kwalifikacji personelu oraz zakresu swiadczonych uslug, w tym uslug gastronomicznych. Czesc II
Autorzy:
Mikuta B.
Tematy:
hotele
pracownicy
uslugi hotelarskie
wyposazenie hoteli
ogrzewanie pomieszczen
uslugi gastronomiczne
kwalifikacje zawodowe
wentylacja
klimatyzacja
hotelarstwo
urzadzenia techniczne
jakosc uslug
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies