Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw sezonu polowu i stanu dojrzalosci gonad na teksture miesa sledzi baltyckich [Clupea harengus membras L.]

Tytuł:
Wplyw sezonu polowu i stanu dojrzalosci gonad na teksture miesa sledzi baltyckich [Clupea harengus membras L.]
Autorzy:
Lachowicz K.
Kolakowski E.
Tematy:
gruczoly plciowe
tekstura zywnosci
surowce rybne
Clupea harengus membras
przydatnosc technologiczna
sledz baltycki
ocena jakosci
gonady zob.gruczoly plciowe
polowy ryb
mieso ryb
ryby
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies