Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka jakosciowa szynek surowych dojrzewajacych wyprodukowanych z surowcow pochodzacych ze swin rasy pulawskiej i hybrydu PenArLan

Tytuł:
Charakterystyka jakosciowa szynek surowych dojrzewajacych wyprodukowanych z surowcow pochodzacych ze swin rasy pulawskiej i hybrydu PenArLan
Quality characteristic of dry cured hams produced from swine breed Pulawska and hybrid PenArLan raw material
Autorzy:
Olkiewicz M.
Makala H.
Moch P.
Tematy:
marmurkowatosc
sklad chemiczny
ocena jakosci
trzoda chlewna
wydajnosc produkcji
mieso wieprzowe
swinia pulawska
hybrydy PenArLan
analiza jakosciowa
szynki surowe dojrzewajace
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies