Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw obrobki mikrofalowej na stopien ekspandowania pelletow ziemniaczanych

Tytuł:
Wplyw obrobki mikrofalowej na stopien ekspandowania pelletow ziemniaczanych
Effect of microwave treatment on expansion ratio of potato pellets
Autorzy:
Trela A
Moscicki L.
Tematy:
przetwory ziemniaczane
pelety ziemniaczane
ekspandowanie
ekstruzja
ekstrudery
kuchenki mikrofalowe
potato product
pellet
expanding
extrusion
extruder
microwave oven
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies