Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie metody QFD do wspomagania zarzadzania w przemysle mleczarskim

Tytuł:
Zastosowanie metody QFD do wspomagania zarzadzania w przemysle mleczarskim
QFD method as an element of assistance in managing in food industry
Autorzy:
Maleszka A.
Galka K.
Tematy:
zarzadzanie
zarzadzanie jakoscia
przetwory mleczne
oczekiwania konsumentow
mleczarstwo
parametry techniczne
konsumenci
metoda QFD
jakosc
normy ISO 9000:2000
parametry jakosciowe
mleko
procesy technologiczne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies