Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw fazy laktacji na sklad chemiczny i parametry fizykochemiczne mleka polskiej owcy gorskiej utrzymywanej w warunkach chowu ekologicznego

Tytuł:
Wplyw fazy laktacji na sklad chemiczny i parametry fizykochemiczne mleka polskiej owcy gorskiej utrzymywanej w warunkach chowu ekologicznego
Effect of stage of lactation on chemical composition and physicochemical parameters of milk from Polish Mountain Sheep in a organic production system
Autorzy:
Konieczny M.
Tematy:
owce
owca polska gorska
chow ekologiczny
mleko owcze
jakosc
sklad chemiczny
wlasciwosci fizykochemiczne
faza laktacji
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
zawartosc laktozy
zawartosc suchej masy beztluszczowej
ciezar wlasciwy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies