Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw roznych warunkow wychladzania poubojowego tusz owczych na zmiany ilosciowe i jakosciowe miesa

Tytuł:
Wplyw roznych warunkow wychladzania poubojowego tusz owczych na zmiany ilosciowe i jakosciowe miesa
The effect of different chilling methods of sheep carcasses on quantitative and qualitative changes of meat
Autorzy:
Borzuta K.
Strzelecki J.
Tematy:
tusze owcze
warunki chlodnicze
mieso owcze
wychladzanie poubojowe
zmiany ilosciowe
zmiany poubojowe
zmiany jakosciowe
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies