Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane cechy drozdzy piwowarskich w procesie fermentacji HGB

Tytuł:
Wybrane cechy drozdzy piwowarskich w procesie fermentacji HGB
Selected features of brewing yeasts in high gravity brewing
Autorzy:
Dziuba E.
Zarychta P.
Foszczynska B.
Tematy:
Saccharomyces carlsbergensis
drozdze piwowarskie
fermentacja HGB
Saccharomyces cerevisiae
browarnictwo
brewery industry
brewery yeast
HGB fermentation
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies