Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych wlasciwosci preparatow kolagenowych uzyskiwanych metoda kwasowo-enzymatyczna

Tytuł:
Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych wlasciwosci preparatow kolagenowych uzyskiwanych metoda kwasowo-enzymatyczna
Autorzy:
Krasnowska G.
Tematy:
wlasciwosci funkcjonalne
surowce zwierzece
metoda kwasowo-enzymatyczna
wlasciwosci technologiczne
wlokna kolagenowe
izolacja kolagenu
skory swinskie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies