Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie preparatow bakterii kwasu mlekowego do konserwowania produktow ubocznych przemyslu piwowarskiego

Tytuł:
Zastosowanie preparatow bakterii kwasu mlekowego do konserwowania produktow ubocznych przemyslu piwowarskiego
Autorzy:
Baca E.
Salamon A.
Karas J.
Cybulska J.
Michalowska D.
Tematy:
mloto browarnicze
odpady przemyslowe
konserwowanie
browarnictwo
preparaty bakteryjne
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies