Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wybranych produktow spozywczych w aspekcie mozliwosci ich stosowania w diecie bezglutenowej. Cz.I. Zawartosc glutenu [gliadyny] w wybranych produktach spozywczych

Tytuł:
Ocena wybranych produktow spozywczych w aspekcie mozliwosci ich stosowania w diecie bezglutenowej. Cz.I. Zawartosc glutenu [gliadyny] w wybranych produktach spozywczych
Evaluation of selected food products with respect to their usefulness in gluten-free diet. Part I. Gluten [gliadin] content in selected food products
Autorzy:
Wojtasik A.
Daniewski W.
Kunachowicz H.
Tematy:
produkty spozywcze
produkty bezglutenowe
gluten
oznaczanie
zawartosc glutenu
gliadyna
zywnosc specjalnego przeznaczenia
test ELISA
choroby czlowieka
celiakia
food product
gluten-free product
determination
gluten content
gliadin
special food
ELISA test
human disease
coeliac disease
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies