Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie metody profilowania sensorycznego w kontroli jakosci i stabilnosci chipsow ziemniaczanych

Tytuł:
Zastosowanie metody profilowania sensorycznego w kontroli jakosci i stabilnosci chipsow ziemniaczanych
Use of sensory profiling method for quality and stability control of potato chips
Autorzy:
Jaworska D.
Swiderski F.
Tematy:
metoda profilowania sensorycznego
jakosc sensoryczna
przekaski
chipsy ziemniaczane
cechy sensoryczne
stabilnosc
oznaczanie
kontrola jakosci
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies