Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Hydrokoloidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemysle spozywczym. Czesc I. Guma ksantanowa

Tytuł:
Hydrokoloidy polisacharydowe jako substancje dodatkowe w przemysle spozywczym. Czesc I. Guma ksantanowa
Autorzy:
Kowalski S.
Sikora M.
Tematy:
cukiernictwo
hydrokoloidy polisacharydowe
wlasciwosci reologiczne
przemysl spozywczy
piekarstwo
zastosowanie
guma ksantanowa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies