Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of various protein feeds on carcass traits, meat quality and fatty acid composition of backfat of gilts and barrows

Tytuł:
Effect of various protein feeds on carcass traits, meat quality and fatty acid composition of backfat of gilts and barrows
Autorzy:
Urbanczyk J.
Swiatkiewicz M.
Hanczakowska E.
Sieminska M.
Tematy:
reproduction
pig
animal genetics
fattening pig
animal production
carcass
protein feed
animal nutrition
meat quality
backfat
feeding
gilt
fatty acid
barrow
composition
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies