Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw sezonu uboju, rejonu pochodzenia oraz masy i miesnosci tuszy na wartosc pH1 miesa tucznikow

Tytuł:
Wplyw sezonu uboju, rejonu pochodzenia oraz masy i miesnosci tuszy na wartosc pH1 miesa tucznikow
Effect of slaughter season, region of origin, carcass weight and meatiness on pH1 value of pig meat
Autorzy:
Mielech G.
Ruda M.
Molenda P.
Tematy:
zwierzeta rzezne
trzoda chlewna
tuczniki
sezon uboju
region pochodzenia
masa tuszy
miesnosc
mieso wieprzowe
odczyn miesa
pH1
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies