Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw ilosci dodatku maki z amaranthusa [Amaranthus cruentus] na wybrane wyrozniki jakosci kielbas drobno rozdrobnionych

Tytuł:
Wplyw ilosci dodatku maki z amaranthusa [Amaranthus cruentus] na wybrane wyrozniki jakosci kielbas drobno rozdrobnionych
Effect of amaranth flour addition on quality characteristic of finely comminuted sausages
Autorzy:
Slowinski M.
Gatarz J.
Tematy:
przetworstwo miesa
wedliny
kielbasy drobnorozdrobnione
dodatki do zywnosci
szarlat
maka z szarlatu
farsze miesne
udzial procentowy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies