Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stabilization of lyophilization-sensitive antibody-enzyme conjugates

Tytuł:
Stabilization of lyophilization-sensitive antibody-enzyme conjugates
Autorzy:
Arora D.
Chauhan A.K.
Khanna N.
Tematy:
enzyme-antibody conjugation
stability
lyophilization
antibody
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
A simple method for stabilization of lyophilization or freezing/thawing sensitive enzyme-antibody conjugates is described. The method involves soaking of these reagents directly onto the placebo homoepathic sugar tablets followed by a brief air drying. This solid dry formulation is stable at elevated room temperature and is very convenient for storing or shipping small aliquots of these lyophilzation sensitive reagents.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies